Segur que l'única manera de saber com serà el camí cap al somni que persegueixes és viure’l, però el que s'hi acosta més és que algú que ho ha viscut intensament, en primera persona, t'ho expliqui.

Vull tenir un fill és això: un recull d'històries i vivències reals, escrites des de la sinceritat i intimitat més absoluta de com ha estat el camí per tenir un fill mitjançant un tractament de reproducció assistida.

Per transmetre amb la màxima veracitat i autenticitat possible els sentiments de quins ho han escrit, hem volgut mantenir l'idioma original així com les expressions utilitzades i no s’ha corregit cap expressió personal perquè són realment autèntiques.

Aquesta és la realitat, algunes vegades s’aconsegueix i altres pot costar més aconseguir l'objectiu inicial perseguit a través dels Tractaments de Fertilitat. Però al final, podríem dir que totes han acabat tenint un final exitós, primer perquè ja és un èxit fer el camí, però també perquè d'alguna manera o altra, totes han pogut fer realitat el seu somni, ja sigui a través de la Fecundació in vitro, de la inseminació artificial o de l'adopció i tots ells han estat pares.

Però un dels valors més importants d'aquest recull és que cada història està dirigida a tu; han estat escrites per animar, ajudar i donar un suport a totes aquelles persones que es trobin en la mateixa situació, ara o en el futur. L’anonimat dels autors de les històries fa que puguin ser emocions i sentiments expresats amb honestedat, de tu a tu, sabent que les seves paraules poden exercir un efecte reconfortant en tu, un efecte que nomès serà plè quan tu també puguis aconseguir el teu somni de ser mare/pare.

Llibre Vull tenir un fill