Instal·lacions

Situada al centre de Tarragona, la clínica Embriogyn disposa d’unes instal·lacions amb una superfície de 300 m2 totalment pensades i adaptades per acollir als nostres pacients i desenvolupar tots els tractaments de la manera més còmode i acollidora possible.

El Centre es divideix en una àrea assistencial (recepció i despatxos d’atenció personalitzada), l’àrea de procediments amb el Laboratori de Fecundació in Vitro i d'Andrologia i el Laboratori de Criobiologia, a més a més del Quiròfan de CMA amb les seves sales de recuperació individuals.

Comptem amb la tecnologia més avançada per assegurar la qualitat, fiabilitat i traçabilitat de tots els nostres serveis, pretenent a més oferir un ambient segur, confortable i familiar, i que permeti la màxima intimitat possible.

El Laboratori de Fecundació in Vitro, Andrologia i Criobiologia, disposa de les eines i la tecnologia més innovadora per poder realitzar totes les tècniques més complexes en el camp de la reproducció humana assistida. Així mateix, al laboratori, hi ha un control de qualitat exhaustiu de la puresa de l’aire ambiental mitjançant un sistema de pressió positiva i diversos sistemes de filtrat que permeten mantenir les condicions idònies pel correcte desenvolupaments dels cultius embrionaris i tractaments que s’hi duen a terme. Tot això contribueix en conseqüència a l’obtenció de resultats substancialment molt bons que podem oferir als nostres pacients.