Equip

El Dr. Pere Feliu

És el Director mèdic de Embriogyn. És Ginecòleg especialista en Esterilitat des de fa més de 20 anys. És un gran entusiasta de la seva especialitat, però també destaca per la seva vessant humana i empàtica.

La Dra. Cèlia Vives

És Ginecòloga especialista en Esterilitat d’Embriogyn. És l’altre pilar en l’àrea de reproducció assistida. Simpàtica i capaç de posar-se en la pell dels pacients, treballa rigorosament per l’èxit de cada tractament. Juntament amb el Dr. Feliu formen un gran equip per prendre decisions alhora d’afrontar els reptes professionals.

La Sra. Imma Saumell

És la directora del Laboratori d’Embriogyn. Un altre dels puntals del centre. La biologia de la reproducció complementa la ginecologia de la reproducció amb gran simbiosis i ella és la responsable del manteniment d’aquest lligam tan estret. Especialista, incansable i entregada a la seva tasca. Acostuma a conèixer tots els pacients.

La Sra. Teresa Planella

Biòloga especialista en Reproducció Assistida d’Embriogyn. Conforma l’altra peça de l’equip del laboratori. Per nosaltres l’optimisme és molt important, i la Teresa, a més de destacar per la seva amabilitat, n’aporta sempre la dosi necessària.

La Sra. Isabel Gallart

Psicòloga especialista en el recolzament de parelles que viuen dificultats reproductives. Dolça i discreta encamina a les persones a mirar el futur amb esperança i a enfrontar-se a la realitat amb valentia i il·lusió.

La Sra. Mª José Iborra

És la cap d’Infermeria d’Embriogyn. Sempre disposada a ajudar i donar un cop de mà tant als seus companys com als pacients. Sempre té un somriure per oferir.

La Sra. Laura Peralta

És la responsable del Departament d'Atenció Internacional. Hi té la mà trencada. Es coneix totes les possibilitats, els tràmits que s’han de fer i sap com fer-ho perquè totes les pacients estrangeres que ens visitin es sentin com a casa.

El Dr. Gerard Albaigés

És el ginecòleg especialista i responsable del servei de Diagnòstic Prenatal. És un referent a Catalunya. La majoria de casos amb més complicacions han passat per les seves mans. Qui vol tenir totes les garanties (metges ginecòlegs o pacients) passen pel Dr. Albaigès.

La Dra. Mònica Ballesteros

És la ginecòloga especialista en Diagnòstic Prenatal. És l’altra mitja taronja de d’equip de Prenatal.

La Sra. Vanesa Pérez, la Sra. Nadina García i la Sra. Iolanda Martínez

Són les persones que trobareu d’atenció al client, o bé quan truqueu per telèfon o quan ens visiteu. Encantadores i eficients fan que el pas per les consultes d’Embriogyn sigui còmode i plàcid, saben que acudir a un clínica com Embriogyn pot no ser fàcil per això s’esforcen al màxim per ajudar-te a resoldre tots els dubtes que pugin sorgir.

Llibre Vull tenir un fill