Qui som

Embriogyn som un centre de Reproducció Humana Assistida i Diagnòstic Prenatal situat a la capital de la província de Tarragona. Som l’únic centre especialitzat de manera exclusiva en Reproducció Humana Assistida i pertanyem al sector de l’assistència sanitària privada. Embriogyn neix a Tarragona l’any 2006 de la mà de professionals amb experiència reconeguda.

Els nostres principals objectius són treballar per una medicina professional i de molt alt nivell, a partir de la millora contínua en tots els camps de l’activitat que duem a terme a més a més d’una important atenció al client. La nostra filosofia es basa en oferir qualitat assistencial i excel·lent tracte humà aportant solucions concretes i personalitzades, fent de les seves dificultats les nostres prioritats i prestant el màxim interès per la seva resolució.

Però el més important per a nosaltres és oferir una medicina més humana, brindar una atenció psicològica sensible, que tingui en compte les emocions i les tensions a què es poden veure sotmeses les nostres pacients.

Embriogyn està format per un equip de professionals multidisciplinar, amb àmplia experiència en el camp de la Reproducció Humana Assistida i Diagnòstic Prenatal, referents en el sector a nivell nacional.

Disposem de la infraestructura, equips i coneixements necessaris per aplicar totes les tècniques més punteres en el diagnòstic i la teràpia en el camp de la Reproducció Assistida amb molt bons resultats, inclús per sobre de la mitjana espanyola (auditats per la pròpia Societat Espanyola de Fertilitat).

En referència al Diagnòstic Prenatal a més de comptar amb el Dr. Gerard Albaigés, una referència en aquest camp, disposem de l’ecògraf tridimensional, Voluson E8, d’última generació, que permet fer una exploració volumètrica i obtenir una representació fotogràfica del fetus humà en l’úter per un seguiment més segur dels embarassos.